Igår var det ju Earth Day och vi bestämde oss för att göra det vi alltid gör när vi har lite tid till övers – går ut i skogen. Nelson aka tonåringen behövde luftas och det behövde nog vi också. Det blev lite sista minuten och ändrade planer så till slut parkerade vi bara lite random och gick in i skogen utan att egentligen veta vart vi var och vart vi skulle. Det resulterade i att vi blev fast i lera, var tvungen att bära Nelson förbi det värsta partierna, tog en “short cut” i världens brantaste backe och vände tidigare än vad vi tänkt. Men Nelson fick springa av sig och vi och killarna fick frisk luft så allt i allt blev det en lyckad tur hur som helst. Vi båda älskar att bära killarna och dem sover alltid så gott. Win-win situation alltså.

Här kommer lite snapshoots från vår dag:

One Response to Earth Day Hike

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Mikaela - in the world © 2013. All Rights Reserved.