7 veckor alltså. ❤️ Snart två månader med dessa troll. I tisdags var vi på två-månaders läkarchecken (ja, här i USA går man till barnläkaren hela tiden). Killarna chockerade alla med att ha gått upp 1.8-1.9 kg vardera sedan sist (4 veckor sedan). Inte konstigt att dem äter som hästar. Det måste vara himla jobbigt att växa så mycket!

Oliver väger nu 5126 gr och är 58 cm lång medan Theodor väger 4876 gram och är 55 cm lång.

Efter läkarchecken fick dem sina första vaccinationer (tre sprutor i benen och en medicin i munnen). Vi hade förberett oss på en skrikfest men har visst två coola killar som tog det bättre än vad jag hade gjort om nån först gav mig en bitter medicin och sen stack mig tre gånger i låren. Igår hade vi två varma killar som ville ha närhet och mat hela tiden. Det är dagar som den man önskar man hade fyra armar (minst!) och en dubbel så stor famn. Men idag verkar dom var tillbaka till sina harmoniska jag igen och jag har en lugnt mysdag här hemma. Jag tror att sömnbristen börjar komma ikapp mig lite nu så har bestämt att det blir några lugna dagar här hemma utan större planer.

Den här veckan har vi också ansökt om killarnas pass så nu börjar det mesta praktiska inför vår stora hemresa i sommar falla på plats. Och appropå det, jag tror att det har ordnat sig med Nelsons resa nu också. Det blir världens längsta resedygn men så går det när man prompt ska ha med sin hund och dessutom inte direkt reser till världens metropol.

Okej, nu ska jag avsluta här och faktiskt lägga mig på soffan medans killarna sover (bank i bordet). Det är inte ofta jag vilar mitt på dagen men idag känner jag att det behövs! Men hjärna fungerar inte riktigt idag och jag är tacksam för att Nelson hade en dagisdag igår = lugn hund.

Är det något speciellt ni vill läsa om förresten?

One Response to 7 veckor – första vaccinationerna

  • Mikaela says:

    Skönt att det verkar lösa sig med resan för er! Blir pojkarna per automatik amerikansk/svenska eller amerikansk/norska medborgare? För man får väl inte ha tre olika medborgarskap? Hur fungerar det egentligen? Hoppas ni har en bra dag! Kram 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Mikaela - in the world © 2013. All Rights Reserved.