Det här är så himla typisk i vårat hem just nu. Nelson är alltid nära killarna. ♥ Han är jätteförsiktig med dem även om han är världens klumpigaste hund (och trotsig tonåring). Skriker någon av killarna kommer han direkt och vill trösta genom att slicka dem i ansiktet (vilket så klart inte hjälper på skrikandet men är supersött). Hur jobbig han än kan vara just nu så är jag så himla himla HIMLA glad att vi skaffade honom innan vi visste att vi skulle få två bebisar. Hade vi inte redan haft honom hade vi nog inte skaffat hund på flera år men jag är så GLAD att våra barn får växa upp med hund. Jag växte upp med två svarta collies och dem var mina bästa vänner. Jag tror också det är nyttigt för barn att växa upp med djur. Det lär dem empati, ansvar och respekt. Nelson är verkligen barnkär och jag är helt övertygad om att våra tre killar så småningom kommer att ha hur kul som helst tillsammans. Jag vet i alla fall att en hund längtar efter att få två lekkamrater – just nu försöker han att ge dom en leksak så dom kan kasta till honom…

I natt var det en annan liten kille som bara ville ha uppmärksamhet och närhet från kl 03 så den här mamman är en aning trött idag. Enligt The Wonder Weeks ska dem gå igenom det första leapet/utvecklingssteget nu i helgen så antingen är det det eller så är det vaccinationerna som fortfarande spökar lite. Oavsett så är det vad det är och dem ska få så mycket mys och närhet dom vill. ♥

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Mikaela - in the world © 2013. All Rights Reserved.