Maj månad och vi har värmebölja här i SF. ☀️🔥 Idag mätte det över 30 grader och det är verkligen inte vanligt i San Francisco. Härligt för oss vuxna men killarna var lite orolig pga värmen tror vi. Nelson höll dessutom på att dö av uttråkning så vi bestämde oss för att dra till parken för lite familjehäng. ❤️ Frisbeekastning till en galen hund, lukta på träd och blommor med en liten och amning med den andra. Så går no dagarna… Det är fortfarande lite ovant att ha E hemma vissa vardagar och veckodagarna går lite ihop med varandra så idag trodde jag det var helg. Jag missade också helt att jag bokat in en pilatestimme även om jag nämnde det senast igår. Amningshjärna och sömnunderskott alltså. 

Maj månad har hur som helst börjat med ett par härliga dagar. Vart april tog vägen vet jag däremot inte. Nu ska jag krypa i säng medans E som vanligt tar kvällsskiftet. 

God natt – eller god morgon till er där hemma. 

One Response to Maj och värmebölja

 • Humlina says:

  30 grader VARMT!!! Det låter härligt, tänk att kunna skala av sig alla vinterkläder, det längtar jag till.
  Vilka små gulliga fötter. som tittar fram.
  Håller helt med dig … vart tog april vägen? Jag hann då inte med i svängarna.
  M. han har gett sig ut på en skidtur, Var han ska få tag i tillräckligt med snö, förstår jag bara inte.Härligt i alla fall med hans optimism.
  Kram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Mikaela - in the world © 2013. All Rights Reserved.