Idag är det Mother’s Day här i USA och i år känner jag mig så himla himla himla tacksam över att faktiskt få fira dagen som mamma själv. Inte för att dagen i sig kanske är så viktig men för att det känns stort att äntligen få kalla sig mamma. Så TACK Oliver och Theodor för att ni valde just mig till er mamma. ♥ 

Här i USA är morsdag stort och jag har fått så himla många gratulationer från vänner, arbetskollegor och pilates kunder – och det känns fint. Jag älskar amerikaners generösitet. På vår privata front firar vi inte dagen särskilt stort. Jag trodde ärligt talat att E hade glömt bort dagen men han överraskade mig med att faktiskt komma ihåg det OCH har ordnat present (efter en liiiiten hint ifrån mig för en månad sedan). Bästa presenten var nog ändå att han tog hela morgonpasset (både 06 och 09 matningen) och sen tog hand om killarna medans jag hängde på MNT. Jag började nämligen dagen där tidigt för undervisa två timmar samt ta en grupptimme själv och det kändes fantastiskt att vara tillbaka och undervisa. Innan jag gick på mammaledighet hade jag hamnat lite i en svacka när det gällde mina grupptimmar. Min motivation var extremt låg eftersom det hade gått så lång tid sedan jag kunde göra någon seriös pilates själv och jag hade i princip noll inspiration och kreativitet kvar. Men nu känner jag att jag är tillbaka och min inspiration är på topp igen. Jag älskar att se på pilatesvideos för att få nya idéer och känner än en gång att det är något som jag skulle kunna satsa på.

Nu ska jag gå och mysa med mina två små gull som är lite extra närhetssugna just nu. Passar bra nu när den här mamman är lite mör efter undervisning, träning och en alldeles för stor brunch.

Jag vet att det inte är mors dag i Sverige förrän om ett par veckor men Happy Mother’s Day till alla underbara mamma där ute hur som helst – för mammor kan verkligen firas flera gånger om – helst varje dag – tycker jag.

PS. Jag inser att ett halsband kanske inte var det mest strategiska att önska sig när man har två små bebisar som gärna greppar allt dem får tag i men jag älskar det hur som helst. Och om det är någon som har bra tips på Father’s Day presenter mottages det gärna då amerikanska fars dag är redan om en månad.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Mikaela - in the world © 2013. All Rights Reserved.