Svensk mors dag och jag bjuder på den här mysbilden från killarna var bara ett par dagar gamla. När jag ser tillbaka på bilder från sjukhustiden och den första tiden hemma blir jag rörd över hur små dem var och hur nära dem alltid låg varandra. Dem älskade verkligen att mysa med varandra och delade ett babynest hela första månaden, sen blev dem för stora. Nu lägger vi dem nära varandra när vi kan och speciellt Oliver blir fortfarande så lugn av det även när Theodor ligger och sprattlar och knuffar (eller när Nelson lägger sig på honom). Så himla mysigt! ♥

Här i USA är det lång helg (memorial day) men vi tar det bara lugnt hemma och hänger i pyjamas/myskläder hela dagarna. Jag och E börjar komma igenom alla vara to-do’s och känner att vi kanske börjar få huvudet över vattnet. Tröttheten börjar dock ta ut sin tull så vi sänker kraven ytterligare och bara hänger. Snart tre månader som föräldrar. Dem mysigaste månaderna vi haft, men också dem tuffaste när det kommer till vår relation. Men det går bra. Andas in. Andas ut. Välj fighter. Prata prata prata. Pussas och kramas. Och sov när det går. Typ.

5 Responses to Mors dag

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Mikaela - in the world © 2013. All Rights Reserved.