Oliver och Theodor, mamma och pappa glömde bort er 3 månadersdag igår. Eller snarare, vi trodde den var idag. Vi skyller på sömnbristen. Hur som helst, vi har besök av killarnas farmor och farfar. Eller besteforeldrer som det heter på norska. Vi har hyrt ett hus i närheten av Yosemite och njuter vacker natur och härliga hikes. Fler bilder kommer så småningom.

Men kära Oliver och Theodor. Jag älskar att ni är så chill och enkla att ha med överallt. Men jag uppskattar också att ni säger ifrån när det är nog. Som igår till exempel. Så idag tar vi en lugn dag hemma där ni får styra dagen precis som ni vill. Prata, ligga nakna och sprella runt, äta och sova om vart annat. Idag är eran dag. Tack för att ni lär mig att stanna upp. ❤️

3 Responses to 3 månader 

 • tove says:

  Och efter bilden togs gick du över till andra sidan på lina? Hållandes i båda barnen? heheh.. Skoja bara! 🙂

  Det är underbart att de små liven får en att stanna upp även om man helst vill vara typ underhållen hela tiden och ha ett “rikt liv”. Att ha barn är på sätt och vis att ha ett rikt liv, tycker jag (man kan ha det utan barn också så klart!) men det är lätt att bara hetsa runt för att man vill uppleva så mkt som möjligt. För mig var det svårt att gå ner i varv, och jag har väl inte riktigt kommit dit än. Jag skrev om det här: http://tovetankar.blogspot.se/2017/01/prestera-mammaledighet.html

 • tove says:

  Förresten… skulle det vara bra med en typ twin-bärsele? Eller hade det blivit alldeles för tungt? Kanske nåt att uppfinna! 🙂

  • Mikaela says:

   Vi har en tvillingsele där man har en på ryggen och en på magen men killarna måste vara lite större först (måste kunna hålla huvudet lite bättre den som sitter på ryggen).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Mikaela - in the world © 2013. All Rights Reserved.