Då har vi vinkat hej då till besteforeldrene efter 11 dagar tillsammans. Vi fick en bonusdag då deras flyg blev försenat med ett helt dygn. Oliver och Theodor ligger just nu och tar en liten nap i bestemors säng och jag inbillar mig att det känns tryggt för dem att känna hennes lukt efter 11 dagar konstant mys med farmor. Det har varit intensiva dagar för trötta småbarnsföräldrar men vi är evigt tacksamma att dem faktiskt tog turen över hit till trots för att vi faktiskt åker hem snart och ses igen. Killarna har fått 100% uppmärksamhet och det värmer i hjärtat att se dem tillsammas med sina farföräldrar. Att bo långt ifrån familjen är alltid tufft men kanske extra mycket nu när vi har våra två små. Och jag har saknat mina egna föräldrar lite extra mycket dessa dagar då E har fått ha sina nära.

Vardagslivet fick sättas lite på paus medans vi hade besök – som sig bör – men nu har vi lite att catcha up med innan vår resa hem. En och en halv intesiv vecka innan vi packar ihop hela familjen då vi bland annat (förhoppningsvis) ska anställa en nanny, ha en baby shower, maxa häng och sen vinka av en väldigt nära vän, få Nelson godkänd för resan samt packa väskorna för 2 månaders resande. Herregud. I tillägg tror jag att killarna går igenom någon sorts utvecklingsfas just nu för dem (i alla fall en av dem) är lite extra närhetssökande och vill helst inte ligga ensam alls. Som tur är hjälper det litegrann att lägga dem tillsammans nära varandra. Tvillinglivet alltså. Hektiskt, kaotiskt och helt fantastiskt.

Men nu ska jag mysa med mina killar och landa lite i tystnaden igen. Vi hörs när jag hinner. ♥

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Mikaela - in the world © 2013. All Rights Reserved.