Alltså jag vet att jag tjatar om det men det här med tvillingar alltså. SÅ FANTASTISKT! ♥♥ Busy, kaotiskt och skitjobbigt ibland men för det mesta så otroligt roligt. Varje gång jag ser dem tillsammans blir jag så rörd långt in i hjärtat att det värker. Att dem är våra små. Och att dem har varandra. Dom har börjat se och interagera med varandra. Knuffas, känner efter och tar tag i varandra. Och PRATAR. Herregud vad dom pratar just nu! Är det våra ungar eller är det fas de går igenom? Vi vaknar varje morgon av att dem ligger och snackar. Antingen för sig själv eller med varandra. Theo är den största prataren och han kan ha långa konversationer med sig själv eller med vem som helst som råkar gå förbi. Bägge ler stort och skrattar när man ler mot dem och det smälter mitt hjärta varje gång. Oliver kramar hårt när man plockar upp honom och det är så himla härligt. Vi hoppas fortfarande på lite mer nattsömn men det känns som det går åt rätt håll (i natt sov dem till 04.30!). Vad jag har förstått så sover vi trots allt mer än många andra nyblivna (tvilling)föräldrar. Vi har en bra rutin just nu och jag hoppas den inte förstörs allt för mycket av kommande jetlag.

Värmebölja i SF igen medför varma killar som är mer törstiga än vanligt. Så vi hänger mest inne och dricker mjölk i stora lass. Jag får många frågor om varför jag pumpar och ger flaskor istället för att amma och det är helt enkelt för att det funkar lättast med vårt liv. Hade jag bara haft en hade jag nog ammat mer men det blev helt enkelt för mycket jobb och bindande att dubbelamma och för tidskrävande att amma en och en. Dessutom är det en befrielse att även andra kan mata dem. Det viktiga för mig är att dom får så mycket bröstmjölk som möjligt nu i början – och att dom blir mätta! Jag har massor av mjölk och det är jag tacksam för. Just nu funderar jag en del på hur jag ska göra nu i sommar när vi reser men får ta det lite som det kommer.

Nu är det två törstiga killar som vaknat igen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Mikaela - in the world © 2013. All Rights Reserved.