Orelaterad bild men 12 juli kommer för alltid vara en minnesdag med blandade känslor. Tre år sedan vår kära vän Erik lämnade oss. Och ett år sedan Oliver & Theo flyttade in i min mage. 🖤

Killarna har hunnit fylla 4 månader och det händer så mycket nu att vi inte riktigt hänger med. Oliver vänder sig från rygg till mage och det är i princip det enda han vill göra från morgon till kväll. Theo som egentligen inte har visat något intresse i att vända på sig gjorde det plötsligt här om dagen utan till synes någon träning alls. Så typiskt han alltså. Dom växer så det knakar och hoppade från stl 56 till 68/74 på bara några få veckor. Jag blir alldeles svettig av bara tanken på hur snabbt dom växer. Snart springer dem runt. Bägge två är hungriga killar och har börjat äta mer och oftare. Det gör oss också svettiga så för ett par dagar sedan började vi lite smått med gröt och smaksportioner. Förhoppningsvis blir dom lite mättare så småningom och kanske kan sova lite länge än ett par timmar i sträck. 

Annars så är det två små killar som förmodligen går igenom den där 4 månaders sleep regression och kanske också håller på att få tänder så vi kan väl bara säga att vi är lite trötta just nu. Men det går bra. Andas in. Andas ut. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Mikaela - in the world © 2013. All Rights Reserved.