Knappt en månad gamla. ♥

Jag älskar verkligen att se våra killar växa, utvecklas och bli större och tycker det blir roligare att hänga med dom för varje dag. Samtidigt kan jag känna en sorg över att dom växer så fort att vi inte riktigt hänger med. Vår små bebisar som inte är så små längre. Men det är så det ska vara.

I början sov killarna tillsammans i samma babynest och det var så himla mysigt att ha dom så. Jag älskade tanken på att dom fick närhet och trygghet från varandra. När dom var en månad gammal hade dom vuxit sig så stora att vi var tvugna att separera dom till varsitt babynest men dom låg fortfarande i samma säng. Sen blev dom 3 månader och växte ur sina nest och övergick till att ligga sida vid sida eller skavfötters i spjälsängen och fortfarande kändes det bra att dem fick trygghet från varandra. Och det gick bra helt fram till nu. Nu sparkar dem och rullar och brottas med varandra och den ena väcker den andra och vice versa men hur gulligt är det inte att hitta dom sovandes tätt tätt tillsammans?

Men nu är dom snart 6 månader gamla och vi känner att det är på tiden att försöka få lite mer sömn än vad vi får just nu. Så i helgen bestämde vi oss för att det var på tiden att dela på dom till varsin säng. Killarnas rum är verkligen i minsta laget men efter lite ommöblering fick vi på något vänster plats med två sängar.

Första natten sov Theo hela natten utan att vakna en enda gång (första gången ever!) men natten efter vaknade bägge varje timme istället. Vi får se hur det går framöver men det känns rätt att dela på dem när vi ser hur dom rullar runt som små bollar men ändå för det mesta klarar att somna själva.

Och sen värmer det ju mammahjärtat att komma upp till den här synen… ♥

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Mikaela - in the world © 2013. All Rights Reserved.