En positiv sidoeffekt av att vi nu har nanny är att jag äntligen får lite tid att bonda på nytt med vår lilla tonåring till hund. Så småningom ska jag börja undervisa mer Pilates och också börja jobba på sjukhuset igen men just nu har jag lite extra tid de dagar vi har vår nanny och det ska tas till vara. Prio nr 1 är tid till egen träning. Sen Nelson. Eller kanske tvärtom.

När Nelson flyttade in hos oss spenderade jag varje ledig minut med honom. När jag var gravid och blev sjukskriven gick vi långa långsamma promenader tillsammans och sen vi låg i soffan och gosade resten av dagen. Sen kom killarna och allt ändrades. I början kunde jag inte gå ut med honom för jag hade för ont i mitt snitt och för lite magmuskler att kunna hålla i honom om/när han drog i kopplet (han väger trots allt 25 kg och är STARK!). Sen blev det automatiskt att E tog Nelson medans jag tog killarna och sakta men säkert gled vi isär – jag och Nelson alltså. Men nu ska vi bonda igen. Långa promenader, parkhäng och lek. Min första bebis. ♥

Våra tre killar. ♥♥♥

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Mikaela - in the world © 2013. All Rights Reserved.