Att hänga med på dom här sina dagar. 👌 Allt är liksom spännande. Att kika ned på grannes balkongträdgård tex. Eller att ta på pappas elgitarr och kolla hur baksidan av babysittern fungerar. Likaså att kolla in diskmaskinen, Nelsons leksakhörna, under köksbordet och bakom skåp och dörrar. Baby proofing needed asap!

Våra vagnpromenader blir också mer och mer spännande. Förr sov dom i princip 95% av tiden i vagnen men nu är dom vakna och gillar att sitta och titta. Oliver tycker inte det är superspännande att titta på mamma så snart byter vi nog till framåtsittande.

Idag gungade dom för första gången och det blev en hit så jag antar att vi blir stammis på lekparkerna framöver. Jag längtar faktiskt lite tills dom blir större och kan leka mer. Fram till dess ska jag försöka njuta att en av dom faktiskt fortfarande oftast ligger någorlunda där man la honom för den andra gör det definitivt inte.

I helgen ska vi iväg på en liten familjegetaway. Vi vet ingenting om platsen vi ska till utan kikade bara på AirBnB-kartan efter billigaste boendet nära ett större grönområde. Oroville blev det. Vi hörs kanske därifrån.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Mikaela - in the world © 2013. All Rights Reserved.