Man skulle kanske tro att jag är sponsrad men det är jag alltså inte. Men det här paketet gjorde kanske min vecka. Jag har helt sedan jag var liten varit en riktigt boknörd. Jag började läsa relativt tidigt tror jag (typ 5-6 år kanske?) och har alltid älskat böcker. På mina önskelistor stod i många många år en rad med böcker och när bokbussen kom var mamma tvungen att sätta en gräns på hur många böcker jag fick låna (tror det var 10 stk). På senare år har mitt läsande gått upp och ned men jag älskar fortfarande böcker och jag hoppas verkligen att åtminstone en av killarna kommer att uppskatta böcker och att läsa lika mycket som jag.

Jag blev så lycklig när jag hörde om Lillypost som är en sorts bokklubb där man får 5 böcker hemskickade varje månad. Framför allt för att jag älskar sånna där subscription boxes där man får hem olika goodies varje månad (när jag var gravid hade jag Bump Box ett tag och Nelson hade Bark Box ett tag fram tills jag tyckte det blev för dyrt att ha en box där han bet sönder leksakerna på 2 minuter och hatade alla godisar som följde med). Det känns så himla lyxigt att få en överraskelse varje månad. Sen tycker jag det är skönt att slippa välja vilka böcker man ska köpa nu när dom är så små. Och så vill jag ha nog böcker att det ska vara okej att dom biter, slickar, smakar och river i dom. Barn är barn och det ska dom få vara även om mamman i huset har lite kladdfobi och helst vill att alla böcker ska stå prydligt i bokhyllan. Med Lillypost kan välja mellan Board Books eller Picture Books beroende på hur gamla barnen är och varje individuell bok är handinslagen i presentpapper (bara en söt extra touch). Och i tillägg, för varje box som köps doneras en bok till välgörenhet.

Killarna har precis börjat visa intresse av böcker även om det roligaste än så länge är att bita på dem. Theodor är nog just nu mer intresserad än Oliver men det kan så klart ändras fort. På kvällen försöker vi ha som rutin att läsa en bok före vi lägger dem och Theo ligger gärna och följer med på bilderna medans Oliver hälften av gångerna bestämmer sig för att kryp iväg på egen hand.

Jag har tänkt att ha som tradition att öppna en bok per kväll (eller nåt liknande) för att dra ut på spänningen lite. Som ni förstår är det här lite som julafton varje månad för den här mamman. Förhoppningsvis uppskattar killarna det lika mycket så småningom.

Men nu vaknade visst mina små från sin morgonnap. Vi ska käka lite mat och sen bege oss iväg på besök till en liten minikompis. Vi hörs! ♥

3 Responses to Lillypost

 • Annika says:

  📘📚📖 Härligt med böcker!
  Och roligt med paket med papper att riva i…
  Fina pojkar ni har, de ser så runda och goa ut :).
  Kram!

 • inger says:

  GOD morgon..man blir varm av och om det man läser och bilderna man ser..HÄRLIGT att få ta del av Kram till er alla och en mysig helg önskar jag er

 • Humlina says:

  Underbara bilder på killarna.
  Jag var som dig …. ,verkligen älskade, från det jag var liten, att läsa och ge mig in i böckernas värld
  Här blåser och regnar det för fullt. Att det blåser “glädjer” nog träden, som på så sätt får hjälp med att bli av med alla löv inför vinterns ankomst.
  Jättekramar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Mikaela - in the world © 2013. All Rights Reserved.