Bilden är från förra helgen men kunde ha varit från denna (förrutom att stranden var svart av uppsköljd aska denna gång). Fort Funston är vår nya söndagstradition, and I love it! ♥ Efter en vecka inomhus pga rök och aska i luften klarnade det äntligen upp i helgen och det kändes som hela San Francisco kom ut från ide. Alla i denna familj inklusive (kanske framför allt) Nelson blir galna av att hänga inomhus hela dagarna men lite häng på stranden kurerar allt. Jag tror jag har berättat om Fort Funston tidigare men det är i alla fall en strand och park där hundar får springa lös och det är helt fantastiskt. 🙏✨ Nelson var helt sprittandes galen av lycka och sprang runt i sanden och vattnet, jagade hundar och blev jagad, grävde i sanden och hoppade i vågorna. Det bästa som finns är verkligen att se hans lycka. Och småkillarna älskar att se hundar leka och skrattar högt av lycka när hundarna kommer springandes.

< örra veckan var en ganska tuff vecka med griniga och mammiga barn. Tror det framför allt är tänder som är på G hos bägge även om den första inte ploppat fram hos Theo ännu. Oliver är en bulldozer som vanligt men har också blivit väldigt mycket mer mammig och vill gärna bli buren och sitta i knät så fort han ser mig vilket är jättemysigt men också frustrerande när du har en annan liten som också behöver uppmärksamhet. Theo har precis börjat lära sig att krypa och är lite gnällig för att han inte kommer fort nog fram. Det börjar lossna för honom så snart har vi två små som far fram som virvelvindar. I tillägg till detta har vi alltså varit tvungna att hålla oss mestadels inomhus pga brandluften. Nu har vi en ny vecka och den har börjat med lite varierande luftkvalitet. Tack och lov verkar dom ha börjat få kontroll på bränderna och luften har blivit klarare. Vi följer med på AirNow och försöker hålla oss inne om det är oranget eller värre. Vi har också köpt en air purifier och det känns bra med tanke på småkillarna.

Vi har förresten bytt till framåtsittande vagn på prov men jag fick lite smått ångest av att inte se dom första gången vi var ute. Så vi får se om vi byter tillbaka men killarna verkade egentligen gilla det och sitter dessutom betydligt bättre i den framåtsittande delen. Nackdelen med vår vagn är att man inte lätt kan byta mellan framåt och bakåt utan man måste välja vilket man vill ha. Så vi provar och ser. Mammahjärtat måste kanske bara bli lite vant.

Idag åkte E iväg på jobbresa och kommer inte tillbaka förrän nästa vecka. Så jag kör solo i 10 dagar nu. Känner att jag blir svettig av bara tanken. Tack och lov har vi vår älskade nanny några av dagarna. Killarna har redan vaknat två gånger mer än vad dom brukat göra och klockan är bara tio ännu. Så jag borde nog hoppa i säng och så håller vi tummarna för en bra natt (och gärna en morgon som inte start klockan fem….).

Vi hörs!

One Response to Helgen som gick och veckan som kom

  • Annika says:

    Vilka glada jyckar som springer i vattnet 🙂 Underbart!
    Förstår att det är skönt för er alla att komma ut mer nu, hoppas
    verkligen att de värsta bränderna är över.
    Lycka till med dagarna framöver! Kram <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Mikaela - in the world © 2013. All Rights Reserved.