Mitt träningsmål för 2018 är som sagt att komma tillbaka i någon sorts löpform men framför allt att orka med vardagen och vara skadefri. Vi har två aktiva små killar som inte är så himla små utan egentligen ganska så stora och tunga. Att fortsätta orka lyfta och bära dom, jaga dom när dom börjar gå och springa och leka roliga lekar känns som ett primärt mål. Löpningen är mer ett personlig mål för att jag på något sätt ska känna att jag är tillbaka till mig själv. Just nu försöker jag köra 1-3 pilates pass i veckan samt köra hemmaträning både med och utan barn. Jag älskar att träna med killarna för det känns som det blir funktionell träning på hög nivå. Båda två älskar att få vara med och dom är perfekt extravikt just nu. Jag tänkte jag kunde filma några av mina favoritövningar med barnen så småningom för er som eventuellt är intresserade. Videon ovan filmade jag bara lite på skoj för att visa hur det kan se ut här hemma. Ofta har jag ingen plan när jag börjar utan kör en flow som fungerar just för stunden. Killarna leker lite för sig själv och kommer ibland och klättrar, pussar och kramar. Hur mysigt som helst! ♥

Idag sprang jag en liten runda på egen hand och för första gången efter graviditeten kände jag att det gick riktigt bra. Jag orkade pressa på med benen och kollapsade inte i överkroppen. Vilken känsla alltså! Än så länge inget ont i varken knän eller anklar som varit det stora problemet tidigare så nu håller jag tummarna för att det bara var något hormonellt som nu gått över.

Helgen har varit en riktig slapp familjehelg vilket alltid är skönt. Jag jobbade två nätter och gick av lördag morgon så vi bägge låg en del minus på sömnkontot så vi har mest gått druckit kaffe, tagit långa promenader, lekt med killarna på vår rooftop och på lekplatser och med Nelson i parken. Känns som alla våra bebisar har fått det dom behövt och vi har fått samla energi inför en ny vecka.

Nu ska vi se en episod av Black mirror innan vi hoppar i säng.

One Response to Min träning 2018

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Mikaela - in the world © 2013. All Rights Reserved.