Vi är i Sverige och har det SÅ bra! ?? Resan hit gick över förväntan till trots för inställt sista flyg. Glad/hyper barn och en hund som är en chill globetrotter. Efter 5 extratimmar på Arlanda landade vi äntligen hemma hos mamma och pappa/mormor och morfar mitt på natten. Nu njuter vi att bo på landet, kunna släppa ut både hund och barn i inhängnad hundgård/skog, promenera i naturen och kunna bada pool varje dag (även om det regnar och är kallt ibland). Jetlagen har också justerat sig i rekordfart för bägge killarna (och oss) så just nu känns det överkomligt och värt att ta med hund och barn till andra sidan jordklotet.

Så livet är ganska härligt just nu. Hoppas ni har det fint och får en härlig midsommar! ❤️❤️

One Response to Sverige

  • Annika says:

    Vilka fina bilder och vilken underbar skog! Mysigt…
    Och nu hejar vi alla på Sverige 🙂 🙂 ????
    Trevlig midsommar! ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Mikaela - in the world © 2013. All Rights Reserved.