Spysjuka in da house så då känner jag att det känns bra att drömma tillbaka till vår härliga helg i Arnold. Tre dagar i skogen gjorde bra för alla fyra (Nelson fick vara hemma den här gången), inte minst för relationen. Oliver och Theodor älskar att vara ute i skogen och vi njuter av att se deras lycka och nyfikenhet.

Hikade både Arnold Rim Trail och lite i Big Tree Park. Just att komma tillbaka till Big Tree Park känns speciellt eftersom det var dit jag och E åkte på en liten weekend precis efter att vi fått reda på att det var två små killar i min mage (och att allt såg bra ut med dom). Där på stigarna gick vi och diskuterade namn och efter den helgen började vi kalla dem Oliver och Theodor även om vi höll det öppet för andra namn.

Nu traskar dom för egen maskin, tre steg framåt, två steg bakåt och många pauser för lek och upptäcksfärd men det är ju precis så det ska vara. Att vända på alla stenar, inspektera varenda kotte och pinne, klättra över stock och sten, känna på alla träd och lukta på alla blommor. Att uppleva livet genom barnens ögon är så speciellt. Många barndomsminnen kommer tillbaka och det är härligt.

Sen är det så klart skönt att ta en paus på mamma och pappas rygg. Och skönt för mamma och pappa att få gå på lite snabbare ibland.

Men nu kör vi alltså lite spysjuka/matförgiftning. Vaknade kl 04 av två spyande små och efter det torkade vi ca 10-12 spyor före kl 08. Jag skulle egentligen sitta på ett flyg upp till Seattle just nu men det blev så klart ändrade planer. Familjen går först. Alltid. ❤️ Så nu ska jag återgå till vår tvättmaskin som går varm.

Hoppas ni har det bra!

One Response to Spysjuka

  • Annika says:

    Krya på er!
    Jobbigt med sjuka barn och speciellt magsjuka ??… Bra med tvättmaskin :).
    Härliga foton från en toppenhelg och vilka fina lusekoftor pojkarna har ????!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Mikaela - in the world © 2013. All Rights Reserved.