Våra dagar går i ett. Som alla andra antar jag. Jag kommer ihåg att vi pratade om att vi inte ville fastna i det där ekorrhjulet som så många verkade hamna i när dom fick barn. Det där med att få ihop livspusslet med karriär, familj och fritid. Vi har nog hamnat i hjulet trots allt. Fast är man egentligen i hjulet om man känner sig ganska förnöjd med det?

Vi har det bra just nu. Vissa veckor är mer hektiska än andra men till syvende och sist är vi nog bägge relativt nöjda med vår work-life balance. Mina jobbveckor varierar från vecka till vecka. Ibland jobbar jag nästan ingenting och ibland jobbar jag nästan hela veckan. Killarna går på dagis 3-4 dagar i veckan och det verkar dom vara nöjda med. E jobbar vanliga timmar men tar korta dagar ibland och får mycket pappakvalitetstid när jag jobbar natt och helg.

De dagar vi hänger med barnen försöker vi hitta på saker. E är nog allra bäst på att åka till nya platser, parker och stränder medans jag tycker det är skönast med de gamla vanliga lekplarkerna. Strandhäng är nog favoriten hos alla dock, oavsätt väder. Älskar Cali life alltså!

Killarna är så roliga just nu. Enkla att ha att göra med och för det mesta glada och förnöja. Dom bråkar mindre än vad dom brukar och leker mer och mer med varandra. Förr sprang dom alltid åt olika håll men nu håller dom sig ofta tillsammans vilket gör det enklare att hitta på saker ensam med dom. Theodor försöker så smått att forma ord medan Oliver babblar på med sitt babypladder som ingen (utom Theodor) förstår. Favoritordet just nu är “no” och det sägs på det spanska sättet mer än det engelska. Annars går det mycket i duplo lego, rita med pennor/kritor och leka med bilar, lastbilar och tåg. Häromdagen testade vi vår cykelvagn för första gången. Vi fick den av våra f.d. grannar när dom flyttade men har inte tagit oss för att prova den förrän nu. Att kalla det en hit är kanske att ta i men vi tror att dom kommer att tycka om det när dom blir van vid hjälmarna.

Så dagarna går alltså i ett. Men vi har det bra och njuter faktiskt livet. Att bo där medeltemperaturen är typ 15-20 grader året runt hjälper verkligen på vårt mående. Att slippa tänka på vad man ska ha på sig är så himla skönt. Jag är redan stressad över vad vi ska klä på barnen när vi ska hem i december. Så all cred till er som gör det varje dag!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Mikaela - in the world © 2013. All Rights Reserved.