Då har höstblåsorna (hand, foot, mouth disease) även kommit till vårat hus. Innan barn hade jag ingen aning om vad denna sjukdom var men nu verkar det gå hos var och vartannat hem med barn. Tacksam över att vi har pigga killar trots allt. Lite mer mammiga än vanligt (speciellt Theodor) men i stort glada och förnöjda. Framför allt sover dom fortsatt på natten (bank i bordet) och det är räddningen efter heldagar med dessa energiknippen. Vi försöker hänga på barnfria platser (pga smittorisken) men behöver komma ut i frisk luft och springa av energin hos de tre yngsta killarna i familjen. Pappan har åkt till New Orleans.

Idag sparkade jag mig själv i baken och åkte till en ny park. Ny för mig men E har varit där förr och rekat läget med killarna så lite fusk var det nog. Men så fin och mysig park, perfekt för oss. Som vanligt blev alltför lite bilder tagna men så blir det ofta när vi är ensamma med tre wildlings. Det är så härligt att kunna gå på promenad med dom. Theo ville mest sitta i vagnen idag men Oliver gick brevid, sköt på vagnen, höll mig i handen eller strosade och upptäckte på egen hand. Nelson fick leka med hundkompisar och Theo fick hälsa på sina älskade fåglar (det enda som fick honom att vilja lämna vagnen). Lyckad morgon säger jag. Nu sover alla tre små och jag kan dricka kaffe (+ blogga, plocka ut/in av diskmaskinen, vika tvätt och lyssna på ljudbok) i lugn och ro. Dagsvilan alltså. ?✨

Hoppas ni alla har en härlig helg. Vi skulle egentligen på Halloweenfest ikväll men smittsamma barnsjukdomar är visst inte så populärt. Vi återkommer ett annat år.

2 Responses to Höstblåsor

  • Humlina says:

    ,Goa dotter och barnbarn.
    Livet går inte alltid att förutse, det kan dyka upp vad som helst på “vägen” ibland. Tur att du är du, en person som mer ser till möjligheterna. Har inte heller jag har hört talas om höstblåsor. Vi …. har just avslutat vår middag. Det blev rödbetssoppa,mmmmmm…, så gott. Skickar massor med kraftkramar till er från mig och musketörerna

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Mikaela - in the world © 2013. All Rights Reserved.