Sa jag nyss att vi var inne i en bra period då det bara var härligt att hänga med dom här två? Well, not anymore! Igår vet jag till exempel inte vem som hade flest meltdowns. Dom eller jag? Det slutade med alla skrek tills hela familjen såg Daniel Tiger på tv. Mom of the year alltså.

Stor känslor, få ord. Starka viljor som ibland (ofta) kraschar. En bror som vill ha uppmärksamhet när man helst vill ha mamma/pappa för sig själv. Så många tårar, så mycket skrik. Idag var det skönt att skicka dom på dagis och dricka kaffet i lugn och ro. Nya tag en annan dag.

One Response to Meltdowns

  • Jennifer says:

    0h jag känner såå igen mig! Tycker det är så jobbigt när man själv inte klarar att hålla humöret och tålamodet. Får hoppas på en bättre dag idag!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Mikaela - in the world © 2013. All Rights Reserved.