Som ni kanske har hört i nyheterna härjar wildfires här i norra Kalifornien igen. En hel stad (Paradise) är försvunnen i bränderna och tusentals av människor står utan hem. Så himla hemskt och sorgligt. Vi försöker hjälpa med donationer till organisationer som hjälper dom som blivit av med sina hem.

Här i SF är vi än så länge trygga men har levt med red flagged luftkvalitet som klassificeras som värre än i Beijing sista veckan. Första natten jobbade jag på sjukhuset och då kändes det bokstavligen ut som vi jobbade vid en stor lägereld. Alla rekommenderas att hålla sig inne med stängda fönster och dörrar, speciellt barn, äldre och andra med utsatt immunförsvar. Sjukhusen är fyllda med personer med astma och andra lungsjukdomar. Vi investerade i två luftrenare förra gången det var bränder och det är vi tacksamma för med två små (plus en hund) i hemmet.

I söndags försökte vi rymma ifrån röken och körde ca en timme söderut för att kunna springa av lite energi hos våra små. Tacksam för att vi har möjligheten att åka iväg. Tacksam för att vi är trygga i vårt hem. Tacksam för att vi har friska barn. Och tacksam över denna natur. ?✨

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Mikaela - in the world © 2013. All Rights Reserved.