ÄNTLIGEN kom regnet. ? Som vi har längtat. Luften här i San Francisco har varit helt hemsk. Som högst tror jag luftkvalitetsindexen var runt 250 vilket är värre än i New Delhi och klassificerats som “Very Unhelthy” och är steget före “Hazardous”. Alla rekommenderades att antingen stanna inne med stängda fönster och dörrar eller använda mask ute om man verkligen var tvungen att gå ut. När det var som värst kunde man knappt se något bara ett par kvarter bort.

I helgen åkte vi bort till Monterey/Carmel för att få en paus och kunna vara ute. Luften där nede var inte helt bra men mycket bättre (150 istället för 250). Vi var på stranden varje dag så våra tre killar fick springa av sig all energi. Besökte Monterey Aquarium (stor hit hos barnen!) och gick på restauranger varje dag. Härlig liten minisemester. ❤️

Men så kom vi tillbaka till SF och extremt dåligt luft igen. Fick nästa klaustrofobi av tanken av att vara tvungen att hänga inne/hemma med killarna hela veckan. Dagis är stängt pga Thanksgiving och vi bor på 60kvm. ?

Men i natt kom alltså regnet. Hurra! Luften är ren (nere på 15 igen som klassificerat som “Good”) och vi kan äntligen hänga ute igen! Vi må vara dom enda som hänger ute i ösregnet men glada är vi!

5 Responses to Äntligen regn!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Mikaela - in the world © 2013. All Rights Reserved.