Idag var det Theodors tur att vara hemma sjuk. Feber, hosta och oändligt mycket snor. Jag hade så mycket planer för dagen men om det är något mammalivet har lärt mig är att planer sällan går som man tänkt. Så det blev en mysig Mamma-Theodor-dag istället med briotåglek (nya favvon i huset), finger målning, böcker och tv. Vi vågade oss ut en liten tur på eftermiddagen när regnet gett sig och Theo mådde lite bättre. Han fick hoppa i vattenpölar även om han bara hade gympaskor på. Det var en tant som stannade och kommenterade att han skulle haft stövlar på, som om jag inte redan hade insett det. Men hellre glada blöta barn än torra sura och 15 min senare var vi hemma i torra kläder och varm filt framför tvn igen. Jag är less på sjukdomar nu men glad att jag och Theo fick en mysig dag tillsammans. Mindre glad när han hjärtskärande skrek “mammaaaaa mammaaaa” när jag senare på kvällen åkte till jobbet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Mikaela - in the world © 2013. All Rights Reserved.