2018 försvann och 2019 i ett enda dimma av förkylningar. Men vi hann med 3 veckor “hemma” och fick spendera några snoriga veckor tillsammans med nära och kära. Ovärderlig tid. ?

Norsk jul tillsammans med besteforeldrer, tante, onkel och søskenbarn (kusiner). Min första jul på Måløya till trots för 14 år tillsammans. ? Och så klart barnens första jul där också. Ingen snö, snarare ösregn, och 80% förkylda/influensa/halsfluss men härligt häng, god mat och fina minnen för små och stora. Familjetid när den är som bäst.

Våra killar har två kusiner – en kille som är 10 månader äldre än dom och en kille som är 13 månader yngre. 4 grabbar under 3 år alltså. Fullt ös medvetslös just nu och säkert kommande år men tänk så roligt dom (förhoppningsvis) kommer att ha tillsammans i framtiden!

Svenskt nyår i fortsatt förkylningsdimma firades med mormor och morfar samt min allra bästa och finaste barndomsvän och henne härliga man. Snö, kyla och så där perfekt vinterväder. Vi åkte bob, spark och spelade fotboll i snön. Theodor spanade på fåglar och ekorrar tillsammans med morfar och medans Oliver slängde sig i snöhögar. Härligt vinterhäng men lite lättade var vi allt när vi kom tillbaka till SF vädret.

Så kom vi tillbaka till SF och hann bli friska precis tills jetlagen försvann och barnen började på dagis igen och så var vi sjuka igen. När blir det bättre?

Men 2019 är här och det känns bra. Att killarna fyller 2 i mars känns ofattbart men kul. Fler och fler ord kommer och snart babblas det nog från morgon till kväll. Jag längtar efter att få höra vad som egentligen försiggår inne i deras huvuden. Nu tjattras det konstant men ingen förstår egentligen vad som sägs.

Annars får vi se vad 2019 bjuder på. Vi har stora förhoppningar! ?

One Response to Norsk jul, svenskt nyår och never ending förkylningar

  • Annika says:

    Gott nytt år!
    Fina bilder från vackra Norge och Sverige. Mysigt med all snö!
    I morgon börjar “Vabruari” som vi säger i Sverige. Många föräldrar får då troligtvis vara hemma med sjuka barn…
    Hoppas att ni har haft er beskärda del och får vara friska :)!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Mikaela - in the world © 2013. All Rights Reserved.