En grå liten pöl – så känner jag mig just nu. Trött, sjuk och gravid. Världens sämsta mamma, världens sämsta matte och världens sämsta fru med noll energi till någonting mer än det mest nödvändiga (om ens det, igår fick killarna leverpastejmackor till middag…) och kanske lite soffmys (före kl 20 i alla fall, efter det däckar jag i sängen). Gravidillamåendet verkar i alla fall ha gett sig men tröttheten är fortfarande där. Hann precis återhämta mig från förra förkylningen så kom en ny – en kraftig sådan. Tack och lov – bank i bordet och allt sånt där – har killarna hållit sig friska och kunnat hänga på daycare. Betydligt roligare än att hänga med mamma just nu i alla fall. I helgen skulle jag ha jobbat fyra nätter men har hittills ringt mig sjuk på två av dom. Förhoppningsvis vaknar jag mindre sjuk imorgon.

Att söka hyreshus, gå på visningar och skicka in ansökningar, är nästan ett heltidsjobb. Vi har några intressant alternativ och hoppas på att få napp snart! Då börjar jobbet med att göra i ordning vår lägenhet och hyra ut den. När det är gjort och vi är på plats i vårt nya hem ska jag andas ut lite. Allt annat kan vänta tills lillasyster är här om det behövs.

Men igår, inför en husvisning, tog jag faktiskt på mig jeans istället för träningsbyxor, min gula tröja och lite smink i ett tappert försök att se piggare ut än vad jag faktiskt kände mig (solglasögon hjälper!). Solen har äntligen kommit tillbaka till SF och det hjälper på humör och energi. Jag hoppas vi går ljusare och piggare tider till mötes även om det ser ut som om regnet kommer tillbaka redan nästa vecka. Men jag ska inte klaga alltför mycket. Jag vet att det är en övergående period och vips kommer energien tillbaka. Jag drömmer och visualiserar om att leka ute med alla våra killar i vår framtida bakgård. Jag vill skaffa sandlåda och låta dom gegga och springa runt så mycket dom vill innan sängtid. Att bara kunna öppna dörren och låta dom gå ut lockar mer och mer nu när det känns som inom räckhåll.

Men nu ska den här lilla gråa pölen sparka sig själv i baken, hoppa in i duschen och förbereda mig för ännu en husvisning i eftermiddag. Håll tummarna för att vi snart kan signera vårt framtida hem!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Mikaela - in the world © 2013. All Rights Reserved.