Lilla bulan börjar komma fram. ?

Hörni! Jag tror vi nått botten (för den här gången) och vänt. Hur härligt vore inte det? Humöret är bättre, förkylningen är på väg bort och trots extremt busy jobbnätter – med allt för många patienter och allt för lite personal – känns livet ändå ganska ok. Den extrema tröttheten och dimman börjar lätta. Andra trimester, here I come!

Kanske det bara var lite sol som skulle till? (måste förresten kolla upp mina D vitamin värden igen. Sist det var lågt var också mitt humör väldigt lågt) Eller kanske är det faktumet att vi kaaaaaanske har hittat vårt hus. Väntar på hyreskontrakt men när det är ev signerat ska jag dela med mig mer!

Hur som helst, jag mår bättre! Och det är härligt, fast jag bara sovit 3 oroliga timmar efter mitt nattjobb. Busy nätter betyder tyvärr oftast orolig sömn efteråt. Det borde vara tvärtom men kroppen (och huvudet) är liksom uppe i högvarv. Tacksam ändå för att jag faktiskt orkar med i tempot och för att mitt illamående äntligen verkar ha stuckit sin kos. Och tacksam för den där lilla bulan (eller den lilla tulla som orsakar bulan) som börjar visa sig mer och mer – speciellt efter långa timmar med mycket spring.

Nu ska jag försöka vila lite till innan mina monster kommer hem. ❤️

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Mikaela - in the world © 2013. All Rights Reserved.