Efter 8 år in da city flyttar vi nu till suburbia. Idag signerade vi (äntligen) hyreskontraktet på detta hus! Många menar nog att vi borde ha flytta till hus för länge sedan men jag är så glad att vi fått våra år inne i stan. Men nu flyttar vi alltså! Vi flyttar till Pacifica som ligger ca 20-25 min söder om SF ut mot kusten. E saknar att bo nära havet och där nere kommer vi ha nära till både strand och hiking trails. Jag tror absolut vi kommer att trivas även om det blir en liten omställning. Flyttlasset går redan om en vecka så nu är det lite kaos. Men bra blir det när vi är på plats!

Men lite vemodigt känns det allt att lämna stan (även om vi kommer att fortsätta komma upp i och med att vi bägge jobbar inne i stan). Det känns lite sorgligt att lämna vår lägenhet, vår första egenägda lägenhet. Lägenheten där alla våra tre killar vuxit upp fram till nu. Dit vi tog hem en liten fluffig valp och två små härliga bebisar. Där barnen lärt sig att krypa, gå och springa runt. Vi har verkligen älskat att bo här och vi har älskar vår lägenhet. Men nu är det dags för en ny epok. Suburbia Life here we come!

Samtidigt som vi är mitt i signering och flyttlass och allt vad det innebär så pågår ju så klart livet vid sidan av, både här och hemma. Vi har mistat en väldigt kär person, en annan är sjuk och vi känner oss maktlösa på denna sidan av jordklotet. Vi har båda jobb att jonglerar och vårt dagis bestämde sig för att ta vårlov med en veckas varsel (missförstånd och felinformation låg bakom). Så vi pusslar och försöker hålla huvudet över vattnet. Andas och lita på att det blir bra till slut. För det blir det!

Nu är jag på väg till ytterligare en natt på sjukhuset. I helgen blir det packning och mys med mina killar. Oliver ville inte på dagis imorse (och mitt hjärta gick lite sönder när han var tvungen så att jag fick sova) så jag känner att det är på tiden att han få tanka lite mammanärhet.

7 Responses to Vi flyttar till hus!

 • Emma says:

  Oj snabba bollar.. Förstår att ni har det slitigt men vilket fantastiskt rart hus! Där kommer ni säkert att trivas, låter ju underbart med nära till både hav och trails 🙂 Kram till er

 • Annika says:

  Grattis till huset!
  Ser trevligt ut och bostaden är troligtvis större än det man ser på fotot ;). Hyr ni huset eller äger ni det? Vilket är vanligast i USA?
  Lycka till med flytten! <3

  • Mikaela says:

   Ja det ar lite trangt just nu men det hade gatt med en liten till om vi velat. Det ar mest bakgarden vi vill ha at. Och sen ar det sa klart en stor bonus att ha narmare till naturen! Hoppas allt ar bra med er. Kram!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Mikaela - in the world © 2013. All Rights Reserved.