Efter en intensiv helg är vi äntligen på plats i vårt nya hem. Jag ska så klart visa mer bilder när vi kommit lite mer i ordning men i helgen har vi mest hängt i bakgården och det känns SÅ bra!! Jag var lite ledsen dagen vi flyttade, orolig för att vi inte skulle trivas och att killarna skulle längta tillbaka hem. Men så var vi plötsligt på plats med (nästan) alla våra saker och killarna sprang omkring som galningar både inne och ute och ropade “Happy!” och jag kände långt inne i hjärtat att detta var rätt beslut. För dom. För oss. För vår familj. ?

Vi har stor bakgård där vi kan kasta boll till Nelson och utforska insekter men killarna (i helgen har dom tex lärt sig att säga “bi”, “ant” och “fjäril”, ja vi mixar språken…). Hela bakgården är helt inhängnad så lyckan av att bara kunna öppna dörren och låta dom gå ut och in som dom vill är total. Vi har planer om att ordna åtminstone en sandlåda och en badpool, en bbq, ett matbord och plantera lite grönsaker och bär. Fram till dess är det mest vattenlek och vattna blommorna som står på agendan. Jag är övertygande om att bakgården kommer att bli vår favoritplats i vårt nya hem. ?

Idag är killarna på dagis och jag och Nelson är hemma och packar upp och försöker organisera lite i kaoset. Jag blir sliten fort och får väldigt ont i mitt bäcken om jag lyfter för mycket så det går låååångsamt framåt. Vi ska köpa ny soffa och behöver lite skåp och hyllor (tack för Ikea home delivery) men på det stora hela börjar vi faktiskt vara på plats.

Men nu ska jag återgå till nästa flyttlåda. Vi hörs snart igen!

One Response to På plats (i bakgården)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Mikaela - in the world © 2013. All Rights Reserved.