Lyllo oss som har det här precis utanför dörren.

Alltså bokstavligen precis utanför dörren. 🙏✨ Enda negativa är att dom inte tillåter hund precis i denna park. Som tur var har vi hittat andra ställen vi kan ta Nelson. Och om ni tittar noga på första bilden ser ni rådjuren som stod och betade ute på ängen.

En härlig skogsmullesöndag och killarna har blivit så himla duktiga på att gå. Hand i hand med oss går dom långt och länge och pluddrar på om allt möjligt. Vi tar många fikapauser och trädkramarpauser men ett par kilometer klarade vi att skrapa ihop på ett par timmar och jag är så imponerad över våra små hikers. Jag är så nöjd med vårt liv just nu. Ibland kan jag känna en sån stolthet och tacksamhet över oss (mig och E) och hur långt vi kommit och vad vi skapat tillsammans. Allt började för snart 15 år sedan i ett litet studentrum uppe i Tromsö och nu sitter vi här i Kalifornien med hund och barn (i plural). Vem hade egentligen trott det när dom såg oss mötas där under djupaste studenttiden mitt under mörkaste mörkertiden? Livet alltså. 🖤

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Mikaela - in the world © 2013. All Rights Reserved.