Vänstra bilden är från 24 veckor med killarna och högra 24 (ish) veckor med lillasyster. Det känns som att jag är så mycket större den här omgången men när jag ser på sånna här bilder och jämför inser jag ju att jag egentligen inte är det. Jag tror skillnaden är att med killarna hade jag fortfarande ganska intakta magmuskler långt in i graviditeten så därför blev magen mer platt och liksom avlång eftersom dom låg horisontellt ovanpå varandra. Medan jag redan nu kan känna att mina magmuskler gett upp och att magen sväller ut en god del under dagen. Den är också mkt rundare och sticker ut mer och är svårare att “dölja” (även om jag så klart inte försöker dölja den).

24 veckor alltså och jag tror det är nu dom säger att bebisen är viable dvs kan överleva utanför magen om den skulle bestämma sig för att komma. Vi hoppas ju så klart att lillasyster stannar kvar några månader till men jag kommer ihåg att den här veckan var en milstolpe med killarna.

Annars har jag inte mkt att rapportera från gravidlivet. Jag är på dåligt humör och har kort stubin vilket jag mest tror beror på att jag jobbar mycket och upphackat just nu för att få in så många timmar som möjligt utan att behöva jobba mer än 2 nätter i rad. Men bara 1.5 vecka kvar tills vi åker hem på semester, något vi inte alls är förberedda eller redo för. E är en klippa mitt i allt och ordnar det mesta i hus och hem samt med alla våra tre killar. Nu har han tagit med sig dom två små och åkt iväg till ett par kompisar så jag får sova ifred inför nattjobb i natt igen. Så det är bäst jag kryper i säng och får en lite powernap.

Trevlig helg! Och Happy American Mother’s Day! 🇱🇷

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Mikaela - in the world © 2013. All Rights Reserved.