Kanske tvillingar men så olika på alla sätt och vis. Precis som det ska vara. Vi försöker att ta vara på deras olikheter och tillåta dom att få bli sina två olika personligheter. Lättare sagt än gjort. Men så viktigt! Självklart för alla syskon men kanske ännu viktigare för dem som är forever stämplade som tvillingar. Jag tänker ofta på det – kanske mer och mer ju äldre dom blir. Vi pratar sällan om dom som tvillingar utan som Oliver och Theodor och försöker att förhålla oss och anpassa oss till deras stora och små olikheter. Just nu är det mycket egna viljor om både smått och stort och det är jobbigt att hantera men härligt att se och höra. Att hitta sig själv börjar tidigt och är ett evigt långt projekt. Så vi kör på många kramar, mycket närhet och frihet till tårar, ilska och utbrott varje dag. Att få vara mamma. ??✨

One Response to Skillnader

  • Annika says:

    Så roliga bilder :-D!
    Nelson verkar så tålig och snäll (och är så fin). Vaktar han barnen och huset?
    Syskon verkar ofta vara mycket olika…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Mikaela - in the world © 2013. All Rights Reserved.