Igår blev jag överraskad med en underbar liten Baby Sprinkle lunch av de bästigaste vänner man kan ha. Jag misstänkte absolut ingenting men det var precis det jag behövde just nu. Att få äta god mat med härliga vänner prata om högt och lågt. Så tacksam över vännerna vi har här. 💕

Jag känner mig lite låg just nu. Sover extremt lite, har ont och värk och absolut ingen energi (eller tålamod). Mitt illamående har kommit tillbaka och jag känner att den här graviditeten gärna får ta slut snart. Samtidigt känner jag att jag inte alls är redo för bebis just nu. Killarna börjar nytt dagis imorgon och jag behöver mer tid att få bara vara deras mamma. Och bestemor får gärna hinna hit.

Men snart är lillasyster här – oavsett om vi är redo eller inte. Och det ska bli skönt att så småningom få tillbaka min kropp och min ork även om jag vet att det kommer att ta tid.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Mikaela - in the world © 2013. All Rights Reserved.