Vecka 36 och vi kan börja nedräkningen. Augusti är här = baby month!! Killarna blev födda v 36+6 så snart är jag mer gravid än jag varit tidigare. Jag är stor, trött och less. Sover som en kratta men har börjat ta melatonin så jag åtminstone får några timmar sammanhängande sömn. Efter kl 02 på natten är det mest halvsömn, många toalettbesök och försök att hitta en bra sovposition. På förmiddagarna mår jag ganska bra (förutom illamående och trött) och får oftast gjort litegrann men eftermiddagarna är väldigt oproduktiva och kvällarna handlar mest om överlevnad tills killarna ska sova (så att jag får gå och sova). Jag längtar efter att ha mer energi så jag kan leka med dom igen!

Babyrummet börjar sakta men säkert ta form. Inte för att vi egentligen ska göra så mkt mer där inne just nu. Hennes säng är redo och när det närmar sig ska vi ta in vår Queen size luftmadrass in dit så vi/jag kan sova där inne i början. Vi har också en madrass inne hos killarna där E nog kommer att sova en del. Och så vår säng inne i master bedroom där vi planerar att placera bestemor när hon är på plats. Nelson har äntligen börjat sova i soffan igen (har sovit i eller under vår säng sedan vi flyttade hit) så vi hoppas han blir nöjd med det. Så många små och stora att tänka på. Men älskar tanken på stor familj. 💕

Killarna började sin nya förskola igår så vi kör halvdagar igår och idag. Kan inte annat än känna mig lite rörd och stolt över hur bra dom accepterar de nya omständigheterna. Kanske kommer det ett bakslag snart (vilket jag nästan förväntar mig) men än så länge verkar det gå bra. Mina stora små killar. Som jag älskar er. 🖤

Men nu ska jag vila lite innan mina virvelvindar kommer hem igen. Önskar er alla en fin helg!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Mikaela - in the world © 2013. All Rights Reserved.