Måndag igen. Skönt! 🙏 Jag älskar helgerna med mina killar men de är också ack så intensiva och i mitt höggravida tillstånd just nu ganska så jobbiga. Igårkväll var jag så trött och sliten att jag bara ville lägga mig ned och grina men det går ju inte riktigt när man har två små mammagrisar här hemma. Så jag tar en lättnadens pust nu när det är måndag och förskoletid igen.

Idag kör vi första heldagen på nya förskolan och förhoppningsvis går det bra. Dom verkar trivas och imorse sprang dom in och sa “bye mamma” utan skrik eller gnäll. Vi klarade till och med att lämna deras älskade bilar utanför den här gången (bilarna som följer med överallt och som dom sover med hemma). Nu hoppas vi bara att dom också klarar att sova dagsvilan där så ordnar sig nog resten till slut.

Måndagsrutinen just nu är att städa lägenheten från helgens kaos där precis alla leksaker är framdragna både ute och inne. Att ta en lång dusch utan att ha två små som står och ropar mamma mamma mamma utanför. Att vika tvätt från veckan innan, lyssna på ljudbok och reorganisera hemmet för en ny vecka. Att planera veckan, bestämma kompisdejter, se på middagsplaner och generellt försöka komma i så mkt zen igen som det går. Fokusera lite på Nelson, ge han kramar och gos, leka och promenad bara han och jag. Och vila vila vila i tystnad. The best. Älskar måndagar. 🖤

One Response to Monday routine

  • Annika F says:

    Tur att någon gillar måndagar ;)!
    Har du några foton att visa hur ert hus ser ut inifrån? Det verkar så mysigt… <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Mikaela - in the world © 2013. All Rights Reserved.