Igår försökte vi göra en favorit i repris där E tar en pilatestimme, killarna hänger på childcare området och jag tränar på egen hand. Theodor hade andra planer och fick akut mamma separationsångest och skrek så mkt att jag kände att det var bättre att han fick hänga med mig (Oliver lekte glatt med personalen). Min träning blev så klart lite så där i kvalitet men väldigt mysig i alla fall. Och genom att ge honom fjärrkontrollen till kameran fick vi också några roliga bilder. 🖤 Efter ca 20 min bestämde han sig för att det var ok att leka med personalen och Oliver så då fick jag kört mig lite mer (så till den grad att jag faktiskt har lite träningsvärk i rumpan idag).

Idag har jag haft besök av härliga vänner och solen steker verkligen här i Pacifica. Jag glömmer bort att dricka extra i värmen så nu ligger jag i soffan och försöker rehydrera mig igen och vila innan killarna ska plockas upp.

Hoppas ni alla haft en fin start på veckan. Happy Måndag!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Mikaela - in the world © 2013. All Rights Reserved.