Precis nu har bestemor landat och E och grabbarna är iväg och hämtar henne på flygplatsen. Så nu känner jag att lillasyster är välkommen precis när hon vill – gärna imorgon för min del. 🙂 Men vi vet också att det är max en vecka kvar tills vi har vår lilla tjej i famnen. Helt ofattbart alltså! 🖤

Jag är less. Ont i bäckenet och känning av ischias. Svårt att sova och ledsen att jag inte orkar med killarnas lek och tempo. Oliver ville egentligen vara hemma med mig idag men jag kände att jag verkligen inte orkade och tvingade honom att gå till förskolan och det gjorde mig så ledsen. Så jag är redo att få tillbaka min kropp. Jag vet att det kommer bli tungt med återhämtning och sömnlösa nätter men jag längtar verkligen efter att kunna lyfta, krama, gosa och leka med mina stora killar utan att känna mig begränsad av min kropp. Så nu räknar vi ned dagar och timmar. Snart är hon här! 🖤🖤


Mikaela - in the world © 2013. All Rights Reserved.