Oda, min Oda. Min fina lilla dotter. Som jag älskar dig. ? När du låg inne i magen undrade vi om vi skulle få en lite mini-Oliver eller mini-Theodor – men ut kom du. En helt egen person. Så olik dina bröder på så många olika sätt, och då är dom ändå väldig olika varandra. Du verkar vara en lugn tjej med en bestämd vilja och det gillar jag! Min första tanke när jag fick veta att du var en tjej var att jag hoppades på att du skulle ha lite skinn på näsan. Det behövs nämligen för att överleva i den här familjen. Men oavsett vad du blir för person kommer jag att för alltid hålla din hand och ha din rygg. För Oda, min Oda. Min älskade dotter. 10 dagar gammal och jag älskar dig redan så mycket att mitt hjärta sprängs. ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Mikaela - in the world © 2013. All Rights Reserved.