Oda, min Oda. Min fina lilla dotter. Som jag Ă€lskar dig. đŸ–€ NĂ€r du lĂ„g inne i magen undrade vi om vi skulle fĂ„ en lite mini-Oliver eller mini-Theodor – men ut kom du. En helt egen person. SĂ„ olik dina bröder pĂ„ sĂ„ mĂ„nga olika sĂ€tt, och dĂ„ Ă€r dom Ă€ndĂ„ vĂ€ldig olika varandra. Du verkar vara en lugn tjej med en bestĂ€md vilja och det gillar jag! Min första tanke nĂ€r jag fick veta att du var en tjej var att jag hoppades pĂ„ att du skulle ha lite skinn pĂ„ nĂ€san. Det behövs nĂ€mligen för att överleva i den hĂ€r familjen. Men oavsett vad du blir för person kommer jag att för alltid hĂ„lla din hand och ha din rygg. För Oda, min Oda. Min Ă€lskade dotter. 10 dagar gammal och jag Ă€lskar dig redan sĂ„ mycket att mitt hjĂ€rta sprĂ€ngs. đŸ–€

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Mikaela - in the world © 2013. All Rights Reserved.