Idag är en annan dag. En så mycket bättre dag. Det svänger fort och jag inser än en gång att det sällan beror på barnen, hur dom är eller beter sig utan att det alltid handlar om mig, min attityd och mina förväntningar. Men ibland tar tålamodet slut och då brister det. Men som sagt, idag är en annan dag. Tack och lov. 🙏

Jag och Oda har varit på vift hela dagen men nu är vi tillbaka hemma och hon ammar ikapp. Hon sover mkt när vi är iväg och äter sedan ikapp när vi kommer hem i lugn och ro. Helt ok för mig. Snart en månad gammal och dagarna springer fram. Jag har en känsla av att jag inte kommer att komma ihåg någonting ifrån den här perioden i framtiden. Så därför försöker jag blogg och instagramma för att spara på minnen. Det är så mkt jag vill skriva om. Oda, mina tankar, killarna, mitt pluggande och mina tankar om framtiden. Har en lång lista på framtida blogginlägg så får vi se hur många jag hinner beta av. Nu ska det sovas – för det är något jag lärt mig att prioritera: sömn när man kan. En timme eller 5 minuter spelar ingen roll. Jag tar det jag får. Så vi hörs en annan dag igen. Men fram till dess – se på den här kärlekshögen vi har skapat. Två storebröder som fullständigt älskar sin lillasyster. Det vackraste som finns. ❤️

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Mikaela - in the world © 2013. All Rights Reserved.