Jag vet inte om jag direkt vill säga att det var en chock att gå från två till tre barn men vardagspusslet blev genast lite mer komplicerat. Vi testar oss fortfarande fram och jag är glad att E har ett relativt flexibelt jobb där han både kan jobba hemma och börja senare/sluta tidigare ibland. Våra mornar kan lätt bli lite kaotiska då två ska kläs på, äta frukost, packas in i bilen och köras till dagis medan en annan plötsligt kan bli dödshungrig eller bestämma sig för att ta en extra lång morgonnap på fel tidspunkt. Sen har vi en hund som måste ut, E som ofta har tidiga morgonmöten och i tillägg bara en bil. Så vissa mornar är lite hej kom och hjälp mig. Men så är det mornar då jag känner mig lite som en super mom då jag helt själv lyckas packa in alla barn (inklusive Nelson) i bilen, lämna på dagis och sen ta Nelson och Oda ut på promenad. Och sakta men säkert blir det fler och fler av dem mornarna och färre och färre av dem där alla skriker i kapp.

Idag skickade jag alla killar (inkl Nelson) med E som tog bilen så jag och Oda kunde ha en lugn dag utan dåligt samvete över en understimulerad hund. Vi har haft besök, gått en promenad och sovit tillsammans i sängen. Nu ska det middagspreppa och drickas kaffe innan våra tre tornados kommer hem igen.

Tre “Baby Turtles”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Mikaela - in the world © 2013. All Rights Reserved.