Mina dagar just nu är rätt så härliga (förutom att Oda är inne i en ganska så gnällig period). Mycket kompishäng och många promenader. Precis som jag vill ha det. Igår var jag och Oda på vår första Baby and Me yogatimme och det gick så där. Skönt att röra på sig lite igen men Oda ville äta två gånger och byta blöja tre gånger under den 1.5 långa timmen så det blev inte så mycket yoga på mamman. Men så får det vara. Jag lär mig mer och mer att sänka (ta bort helt) förväntningarna på hur ting ska bli och vara och istället bara ta det som det kommer och för vad det blir. Varje gång jag i förväg bestämmer mig för något blir det hur som helst inte så så det är bättre att bara släppa det. Oda is the boss. Punkt slut.

Jag älskar att kunna ta långpromenader igen. Tack och lov sover Oda bra i vagnen så nästan varje dag försöker vi komma ut på någon trail. Vi var tvungen att reklamera på vår liggdel som gick sönder så därför kör vi bilstol nu men förhoppningsvis får vi en ny snart. Men också skönt med bilstol när vi nu bor som vi bor och är mycket on the go. Kul att tänka på att jag verkligen hatade att köra bil innan vi flyttade hit till Pacifica i april och fick nästa ångest av tanken att köra ensam, speciellt med barnen. Nu kör jag obehindrat vart som helst utan problem, utan ångest och kan till och med tycka att det är härligt att köra. Jag lyssnar på mycket ljudböcker när jag kör och har hunnit beta av en hel del deckare.

Hösten börjar komma hit till Pacifica och det är härligt. Fortfarande varma dagar men verkligen kalla nätter (typ 5 grader). Vi har börjat tända ljus på kvällarna och kurar ihop oss i soffan med te (eller ett glas rött), en filt och en serie på kvällarna. Vi får se hur länge det varar men just nu lägger vi alla tre barn samtidigt runt 19-19.30 vilket betyder att vi får ett par timmars lugn och ro bara vi två innan jag hoppar i säng. Typ bästa tiden på dygnet. 🙏

Jag vet inte om det är hösten som kräver en nystart eller faktumet att jag inte är gravid längre men jag känner att jag kliar efter en ny klädstil. Eller inte ens en stil utan bara kläder som inte är scrubs eller träningskläder. Brukar älska att gå runt in träningsbyxor, hoodie och gympaskor och har typ bott i det dom sista 3-4 åren men nu känner jag att jag verkligen är så less på det. Idag fick jag lite nog att vara “in between” storlekar och köpte nya jeans. Kanske kommer dom vara för stora om några månader, kanske inte. Ska också lägga in en beställning på lite nya tröjor och skor. Jag tror inte jag har uppdaterat min garderob sedan före killen så det börjar väl vara på tiden.

Oktober är här och jag ser fram emot en höst att hitta mig själv igen. I min trebarnsmammaroll och i mig själv. Nånstans på vägen mot dessa tre barn känns det nämligen lite som jag tappade bort mig.

Men nu ska det ammas, bytas bajsblöjor, lagas middag, röjas leksaker och vikas tvätt. Ja ni ser, inte konstigt att man tappar bort sig själv.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Mikaela - in the world © 2013. All Rights Reserved.