Äntligen tillbaka på MNT! Körde ett litet träningspass där idag medan E tog en pilatestimme och killarna hängde i barnrummet. Oda hängde så klart med mig och jag tror (bank i bordet) att vi kommit oss igenom det första utvecklingssprånget. Hon har som sagt varit lite extra grumpy sista veckan och skrikigt mycket och mest varit missförnöjd de få stunder hon varit vaken men idag har hon varit tillbaka till sitt goa glada jag så antingen var det ett språng eller så har kanske hennes magen äntligen börjar komma lite i ordning. För herregud så mycket hon pruttar och bajsat sedan hon blev född. Vi har räknat ut att vi använt ca 20 blöjor om dagen hittills. Det är mer än vad vi använde på killarna tillsammans. 😅

Men som sagt, äntligen tillbaka på MNT och äntligen lite pilates igen. Jag kör det kroppen har lust att köra så idag blev det lite ben, rumpa och armar. Och stretching. Så skönt att bara röra på sig obehindrat igen. Jag kör så klart inga tunga övningar utan lättare motstånd, långsammare tempo och färre reps. Det är fortfarande tidigt efter ett snitt (knappt 6 veckor) så tar det verkligen lugnt med många pauser för amning, bebismys och bara andas och njuta tystnaden (som sällan infinner sig på helg tillsammans med två 2.5 åriga pratkvarnar).

Jag älskar att ha min pilatesstudio att komma till. Lite längre körtid nu när vi flyttat så inte lika lättillgängligt men lyxigt att ha fri tillgång till en studio med all utrustning man kan tänka sig behöva. Jag kommer att träna en del hemma och en del på studio/gym. Ska köra några privattimmar med en av mina pilateskollegor nu i början och sen träna grupptimmar och sen förhoppningsvis komma igång med lite lätt jogging senare i höst. Sen blir det många barnvagnspromenader och hikes med Oda i bärselen. Så pepp på denna höst alltså! 💛🍁🍂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Mikaela - in the world © 2013. All Rights Reserved.