Hösten är nog trots allt min favoritårstid. Älskar att det känns som en nystart (tror det hänger igen från skolåren), den friska luften, dom fina färgerna, att ta på sig lite varma kläder och krypa ihop under en filt med en kopp te eller ett glas rött. Älskar rotfrukterna, sopporna och grytorna. Hösten alltså. Så fantastisk vacker. 🧡

Idag tog vi en familjetur till en pumpkin patch. Killarna älskade det och sprang runt och plockade pumpor och jag ångrade lite att vi inte satte vår familjefotografering hit. Jag älskar att hitta på sånna här grejer nu när killarna är lite äldre och uppskattar det mer. Känns fint att skapa minnen och traditioner för dom. Tänk att vi är en liten familj.

Ikväll, i natt och imorgon kör jag solo här hemma med hund och barn. E fick i födelsedagspresent en hotellnatt så han kunde gå ut och fira med sina vänner och slippa vakna upp till två tornados och en skrikande bebis. Så ikväll klappar jag mig själv lite på axeln då alla tre barn var nattade (och sov!) redan kl 19.30. Nu är kl 21 och jag ska krypa i säng. Oda vill ibland äta runt den här tiden men ibland skippar hon det och vaknar inte förrän kl 23-00. Jag chansar alltid och försöker få in en liten timmes sömn med någon förhoppning om att hon så småningom ska sova längre och längre.

Så god natt från mig. Imorgon blir en hektiska dag. 😅

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Mikaela - in the world © 2013. All Rights Reserved.