I did it! (som Theo så glatt ropade när han äntligen klarade att klättra ur spjälsängen alldeles själv) Jag överlevde ett dygn på egen hand med alla fyra troll. Snart börjar E resa igen med jobbet så då blir det längre än bara ett litet dygn så det var en bra test. Natten gick bra med bara två uppvak från Oda och två från Theo (han blir ibland lite mörkrädd när han vaknar och vill bara att man ska komma in och lägga om han igen). Morgonen gick också bra med glada barn och en mamma som fuskade med frukost framför tvn.

Efter frukosten packade jag in hela gänget i bilen och körde ca 10 min bort så Nelson kunde få gå lös och killarna springa av sig lite energi. Dessa killar alltså. Så mycket spring i benen! Nästa gång tar jag Oda i bärselen så vi kan gå en lite längre hike på stigarna uppe i hillsen. Det går relativitet bra att ta alla ensam nu när Oda är så liten och mest hänger med. Blir nog svårare sen när hon börjar ha mer behov av att krypa/gå/leka. Men rätt så stolt över mig själv är jag ändå. 🙂

Men nu kommer snart pappan i familjen hem och det ska bli skönt. 🖤

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Mikaela - in the world © 2013. All Rights Reserved.