När resten av familjen är fullständigt galen känner jag att jag uppskattar min lilla tjej lite extra. Jag är säker på att hon tids nog kommer att springa runt tillsammans med sina tornadobröder men just nu njuter jag bebismys även om hon är en liten skrikis just nu (magont – förhoppningsvis löser det sig snart).

Idag var dagis stängt pga Indigenous People’s Day/Columbus Day och jag känner att det har varit en lång helg. Att vara ensam med bara killarna är intensivt men helt ok och ganska roligt. Att slänga på en hund kan vara trixigt logistiskt ibland men också relativt enkelt. Att ta hand om en bebis är en breeze och bebis plus hund likaså. Men att ta alla fyra just nu i detta stadie är en utmaning speciellt när man sover max 2-3 timmar i sträck. Helt överkomligt så klart men definitivt tålamodsprövande och mentalt och fysiskt dränerande med brist på annat ord. Så imorgon ska det bli skönt att skicka dem äldre på förskolan.

Min lilla tjej. Min dotter. Tänk att du kom till oss. Vår bonus. 🖤

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Mikaela - in the world © 2013. All Rights Reserved.