Ikväll kände jag att det var skönt att vi är två om föräldraskapet för just ikväll hade jag varken energi eller tålamod för två trotsiga fredagströtta tornados och en skrikande bebis. Jag kan verkligen inte klaga för Oda sover i princip så mycket man kan förvänta (eller mer) av en knappt tvåmånaders bebis. Men trött är jag i alla fall. Och hyperaktiva tvåochhalvtåringar är tålamodsprövande precis hela tiden (även när dom bara är glada och sjunger ABC på högsta volym precis vid den trötta bebisens öra). Då är jag tacksam för att ha en man som kliver in och plockar fram det tålamod mamman tappat bort och som slänger los tornados i badkaret så bebisen får somna i fred och mamman får gömma sig med henne på sovrummet.

Och nu har jag landat i soffan med ett glas rött och tänker att det är tur att det kommer en ny mammadag imorgon.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Mikaela - in the world © 2013. All Rights Reserved.