Efter en nästan 3 timmars hike tillsammans med bästa gänget är vi alla möra i kroppen på ett härligt sätt. Frisk luft och fri lek bland redwood träd tar till och med “knäcken” på våra tornados och är bättre än vilken lekplats som helst. Alla tre kiddos somnade både fort och gott ikväll och det tackar vi för efter en intensiv och lång dag.

Att få uppleva världen genom barns ögon är verkligen ett privilegium och killarnas fantasi, tankar och nyfikenhet är så roliga att följa just nu. Dom pratar verkligen konstant vilket gör att vi får en liten inblick i deras huvuden.

Jag önskar vi tagit fler bilder för naturen var verkligen vacker idag men varken tiden eller lusten fanns att dra fram telefonen. Jag jobbar aktivt för att dra ned min screentime speciellt när jag hänger med barnen. Så dagen idag sparar vi långt in i hjärtat istället. Tacksamheten över att få följa dessa tre. Lyckos oss. 🖤

3 Responses to Mör i kroppen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Mikaela - in the world © 2013. All Rights Reserved.