En lång vecka kommer äntligen till sitt slut. Vi började veckan med strömavbrott, stängt dagis och två-månaders kontroll för Oda. Sen blev det Halloween med fest och parad på förskolan och “trick or treat” på våran gata. Sen stängde förskolan igen pga vattenläckage och jag körde solo med alla fyra hela dagen. Och när vi äntligen trodde vi tagit oss igenom veckan började Oliver (och Nelson) spy. Tack och lov var det något kortvarigt (12t) och ingen annan har blivit smittad. Så avslutar vi veckan med att ställa tillbaka klockan och en kille som vill börja dagen kl 04. Två trötta föräldrar här hemma.

Ikväll åker E till Norge och jag känner att jag egentligen inte är redo för en solovecka men allt går när man måste. Förhoppningsvis inga mer strömavbrott, vattenläckor eller sjukdomar så killarna kan på dagis igen. Vi tackar Oda för att hon är en så enkel bebis, amazon för hemleverering av matvaror, vår städhjälp och take away mat.

Känner mig stolt över mig själv att jag trots allt klarat att springa en gång och träna pilates en gång den här veckan (visserligen på samma dag men så är det – man tar det tid man får).

Igår kväll var jag iväg helt själv några timmar på öppningsfest för vår pilatesstudios andra lokation. Första gången jag lämnar Oda (och första gången E tar alla tre barn ensam) och det gick hur bra som helst (så klart). Jag njöt av att köra bil helt ensam, kunna lyssna på något annat än Wheels on the bus eller London bridge och inte behöva oroa mig för att ett eller tre barn ska börja skrika. Och sen få klä upp sig, vara själv och kunna umgås helt utan att behöva ta hand om/hålla koll på någon annan. ?

Men idag är det tillbaka till mina apor. Och det är ju precis mitt bland dom jag vill vara. Så nu peppar vi för solovecka. ❤️

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Mikaela - in the world © 2013. All Rights Reserved.