Den långa veckan byttes av mot en lika lång måndag. Ungefär samma sekund som E satte sig på flyget till Norge spydde Oliver ned hela sängen igen. Jag ville nästan börja grina men insåg att det knappast hade hjälpt. Så idag var alla hemma med mig igen och dagen började kl 04.40 då Oliver tyckte det var på tiden att kliva upp. Ingen mer spya tack och lov och jag vet ärligt talat inte vad som pågår. Han var lite hängig på morgonen men sen på eftermiddagen har han varit sitt vanliga jag (förutom att han sa att han ville gå och lägga sig istället för att läsa bok). Theodor har inte spytt och är sig själv och varken jag, E eller Oda har fått något än så länge så det känns ju konstigt om det är magsjuka. Sist vi fick magsjuka i huset fick alla det. Så vi får se hur natten går och hur många som ska på dagis imorgon. Minst en (Nelson) men förhoppningsvis alla utom Oda. Jag försökte köra Theodor idag (hade checkat med dagis och dom sa det var ok) men så fort jag försöka sätta dom i bilen skrek Oliver “no car” och när Theodor insåg att Oliver skulle få vara hemma med mig skrek han “no daycare, no play friends”. Så så blev det. ?

På kvällen kom en tjej som hjälpt oss några gånger med killarna och Nelson förbi tillsammans med sin mamma och tog ut Nelson och killarna på en liten promenad. Jag hade tänkt tacka nej när dom erbjöd sig att ta med grabbarna (dom skulle egentligen bara ta Nelson) men när jag frågade om dom ville hänga med skrek dom av glädje. Och jag är så glad att jag sa ja för gud vad skönt det var med en liten paus med bara Oda.

Nu är klockan snart 20 och jag ska faktiskt krypa i säng. Om dagen ska börja före klockan 05 imorgon också behöver jag den sömn jag kan få.

Så god natt och vi hörs om jag överlever den här veckan. ??

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Mikaela - in the world © 2013. All Rights Reserved.