Min enkla lilla bebis har övergått till att bli ett skrikande sovvägrande matvrak. Antingen är det ett utvecklingssprång eller en växtspurt. Eller både ock. Men senaste veckan vill hon varken sova längre än en kvart i sträck på dagtid (inte ens i bilen där hon brukar slockna) och kanske en timme på natten. Hon äter typ varje timme på natten och är mest missförnöjd och gnällig på dagen. Förutom när hon skrattar – för hon skrattar nu! Sånt där härligt magskratt. Och hon sitter upp (med stöd). Min lilla bebis bli mer och mer en liten person istället för bara en bebis med reflexer och det är härligt att se och vara med om. Men sista dagarna har varit tuffa. Vi kör mkt skin-to-skin igen. Hon sover i min säng igen. Och vi ammar. Konstant. Trött mamma här alltså.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Mikaela - in the world © 2013. All Rights Reserved.